Allergeenwaarschuwing voor biscuiten van Molenaartje

Foto: Molenaartje

Het merk Molenaartje waarschuwt dat in de producten Molenaartje Volkorenbiscuit  en Volkoren Speltbiscuit sporen van de allergeen mosterd aanwezig kunnen zijn. De producten zijn niet geschikt voor mensen met een allergie voor mosterd.

De producten zijn verkocht bij biologische speciaalzaken in Nederland.

Twee soorten biscuits

Producten van Moltenaartje  zijn verkocht bij biologische speciaalzaken in Nederland. Bij de twee soorten biscuits zou mosterd aanwezig kunnen zijn en staat niet vermeld op de verpakking. De waarschuwing geldt voor de volgende verpakkingen: Molenaartje volkoren speltbiscuit (200g) met THT 01/12/2020 en Molenaartje volkoren biscuit (200g) met THT 01/12/2020.
De THT-datum kun je vinden op de zijkant van de rol, onder de streepjescode.
Molenaartje adviseert mensen met een allergie voor mosterd om het product niet te eten. Consumenten zonder allergie voor mosterd kunnen de biscuits wel gewoon eten.

Postzegel  niet nodig

Consumenten met een mosterd allergie kunnen het product terugsturen naar onderstaand adres:

Molenaartje
Antwoordnummer 362
1100VC Amsterdam
Een postzegel is niet nodig. Wel adviseert Molenaartje jou om jouw naam, adres, IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening mee te sturen. Molenaartje zal het aankoopbedrag dan aan jou terugbetalen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de allergeenwaarschuwing voor volkoren biscuits en volkoren speltbiscuits van Molenaartje? Neem dan contact op met de klantenservice.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden