Attent Zorg organiseert activiteitenmiddagen voor mantelzorgers

Foto: Attent Zorg en Behandeling

Attent Zorg en Behandeling organiseerde vorige week actieve, gezellige en informatieve middagen om haar mantelzorgers te bedanken. Dat gebeurde rondom de Dag van de Mantelzorg.

Op diverse woonzorglocaties vonden bijeenkomsten met mantelzorgers plaats in verband met de Dag van de Mantelzorg. Hierbij lieten de locaties zien hoe gastvrij zij zijn.

Diverse activiteiten

De zorgorganisatie vond het erg fijn om te zien dat mantelzorgers elkaar wisten te vinden en goede gesprekken met elkaar hadden. Dit alles vond plaats onder het genot van een hapje, drankje en diverse activiteiten.

Ook de mantelzorgers waren blij met de activiteiten. Er was genoeg te beleven, zoals bewegingsactiviteiten, handmassages en muziek. Ook waren er informatiekraampjes te vinden. Mantelzorgers konden daarnaast verschillende materialen proberen die de cliënten tijdens de activiteiten van zorgcentra gebruiken. Bijvoorbeeld de duofiets, robotdieren en de tovertafel.

Studenten en stagiaires

Dankzij studenten en stagiaires van verschillende scholen kregen de vaste zorgmedewerkers wat ondersteuning tijdens deze middagen en werd er informatie gegeven over hun opleiding. Er wordt door iedereen teruggekeken op interessante en gezellige middagen.

Attent Zorg en Behandeling levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan vooral ouderen in de regio Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Rheden, en Overbetuwe.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden