1 oktober start ‘Een frisse blik’, preventieve training na een depressie

Foto: Pixabay

Op dinsdagmiddag 1 oktober start de cursus ‘Een frisse blik’ in Arnhem. Bedoeld voor mensen die een depressie hebben gehad en een terugval willen voorkomen.

Je hebt eerder in je leven een depressie gehad. De depressieve klachten zijn verdwenen en je wilt jezelf nog extra versterken om zo een volgende sombere stemming te voorkomen. Inmiddels is door onderzoek bewezen dat deze training effectief beschermt tegen een terugval.

Terugval voorkomen

Helaas komt het vaak voor dat iemand hersteld is van een depressie en dan later toch opnieuw depressief wordt. Dat is iets wat niemand wil. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het voorkomen van een terugval.

Volwassenen

De training is voor volwassenen vanaf 21 jaar uit Arnhem die hersteld is van depressieve klachten en een terugval willen voorkomen. Voorafgaand aan de training vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de trainers.

Indigo Gelderland

Indigo biedt mentale ondersteuning, direct en dichtbij. Dat doet Indigo door het verzorgen van voorlichting, zelfhulp, groepen en begeleiding en behandeling bij diverse klachten en problemen. Daarnaast biedt Indigo ook hulpverlening via internet. De hulpverlening van Indigo is voor jong en oud en is snel toegankelijk. De hulpverlening van Indigo is kortdurend en effectief.

Praktische informatie

De cursus vindt plaats in Bethlehemkerk Arnhem, Honigkamp 25 te Arnhem en bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur. Data: dinsdag 1 + 8 + 22 + 29 oktober, 5 + 12 + 19 + 26 november 2019 van 15.00-17.00 uur.

Voor meer informatie of aanmelding: Indigo: 026-3124483 of [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden