Denk mee over evenementlocaties in Arnhem

Foto: Gemeente Arnhem

Tot en met vrijdag 28 oktober kun je als Arnhemmer meedenken over de profielen die we per evenementlocatie in onze stad gaan opstellen. Of je nu een evenementenbezoeker bent, evenementenorganisator of in de buurt woont van een evenementenlocatie iedere inwoner van Arnhem kan meedenken.

In de locatieprofielen komt straks per evenementenlocatie het volgende te staan.

Locatieprofielen

  • een beschrijving van de locatie
  • de voorzieningen ter plaatse
  • de richtlijnen voor het gebruik

Meedenken kan op twee manieren:

  1. Je kunt onderaan deze pagina aangeven of je het eens of oneens bent met de stellingen. Graag horen wij ook waarom je kiest voor eens of oneens.
  2. Daarnaast kun je door een plek op de kaart ’te prikken’ waar je tips, verbetervoorstellen en ideeën doorgeven over een specifieke evenementenlocatie kan doorgeven.

Verwerken van jouw mening

Sommige tips of oplossingen zullen we opnemen in het profiel die we per evenementlocatie gaan opstellen. Soms vraagt het meer tijd of aanpassing voordat we iets met de ideeën kunnen doen. En er zullen voorstellen zijn die we, bijvoorbeeld vanwege de openbare orde en veiligheid, niet kunnen uitvoeren.
We maken een document van alle tips en ideeën die zijn gegeven. Per idee geven we aan wat we er mee hebben gedaan of juist niet, en waarom. Dit document delen we op arnhem.nl.

Wat vind jij van de evenementen en festivals in Arnhem?

Arnhem is een hele diverse stad met een mix van verschillende talenten, achtergronden, ervaringen en meningen. De gemeente wil ook dat evenementen in Arnhem zo divers, inclusief, laagdrempelig en duurzaam mogelijk zijn. Maar zijn ze dat ook? Verder wil de gemeente een goede verdeling van evenementen in de stad. Sommige plekken worden veel gebruikt voor festivals en evenementen, en andere plekken een stuk minder. De verdeling van evenementen, in zowel de tijd van het jaar als de locatie in de stad, wil zij verbeteren. Deze onderwerpen komen straks terug in de locatieprofielen en jij kunt meedenken.

Zes stellingen

Hier staan zes stellingen over evenementen in Arnhem. Geef per stelling aan of je het eens of oneens bent. Je kunt ook je mening toelichten.

Vragen of meer informatie

Heb je vragen? Stel ze aan Saskia Wilmsen via e-mail: [email protected]. Liever telefonisch contact? Op maandagmiddag, dinsdagmiddag of donderdagmiddag kan dat via: 026-3774566. Meer informatie vind je op: www.arnhem.nl/evenementen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen