Nieuw asfalt Pieter Calandweg, Leemansweg en Johannes Huddeweg

Foto: Gemeente Arnhem

Het asfalt op de Pieter Calandweg, Leemansweg en Johannes Huddeweg is aan vervanging toe. Daarom wordt er vanaf 23 augustus tot en met 14 september 2021 aan de weg gewerkt.

De bedrijven aan deze straten blijven zoveel mogelijk bereikbaar. Tussen 6 en 8 september is de bereikbaarheid beperkt.

Bereikbaarheid bedrijven

De gemeente doet er alles aan om de overlast voor bedrijven en hun bezoekers tot een minimum te beperken. De bedrijven blijven te voet bereikbaar. De werkzaamheden beginnen tussen 07.00 en 17.00 uur. Op de volgende momenten zijn bedrijven tijdelijk minder of niet bereikbaar:

  • Tijdens de voorbereidende werkzaamheden blijven bedrijven bereikbaar, maar wel met wat hinder.
  • Tijdens freeswerkzaamheden is het niet mogelijk om over de weg rijden te rijden. Dit duurt ongeveer twee uur.
  • Tijdens het asfalteren zijn bedrijven vier uur niet bereikbaar omdat het niet mogelijk is om over net aangebracht asfalt te rijden.

Parkeren

In de zijstraten kunt u tijdens de werkzaamheden parkeren. Sommige stukken Pieter Calandweg hebben een parallelweg. Deze blijven ook open. Let wel op dat deze niet altijd doorlopen.

Fases werkzaamheden

Het werk aan de Pieter Calandweg, Leemansweg en Johannes Huddeweg wordt in verschillende fases op 6, 7 en 8 september uitgevoerd.

  • Op 6 september wordt er vanaf de rotonde tot halverwege Borgesius/Jumper gefreesd en geasfalteerd.
  • Op 7 september wordt er halverwege Borgesius/Jumper tot aan de kruising met de Driepoortenweg (Driepoortenweg blijft open) gefreesd en geasfalteerd.
  • Op 6 september wordt er op de Pieter Calandweg vanaf de Driepoortenweg tot en met de kruising met de Simon Stevinweg gefreesd en geasfalteerd.
  • Op 6 en 7 september wordt er net voorbij de kruising met de Simon Stevinweg tot het einde van de Pieter Calandweg gefreesd (6 september) en geasfalteerd (7 september).
  • Op 7 en 8 september wordt de Leemansweg 1 t/m 65 en de Johannes Huddeweg gefreesd op (7 september) en geasfalteerd (8 september).

Weersomstandigheden

Bij slechte weersomstandigheden kan het zijn dat het werk uitloopt of wordt uitgesteld.

Nood- en hulpdiensten

Nood- en hulpdiensten kunnen altijd langs de werkzaamheden.

Meer informatie

Volg de voortgang van de werkzaamheden via de projectsite dvandersteenbv.nl/arnhem.
Woon je in de omgeving van de werkzaamheden en heb je een vraag, dan kun je direct contact opnemen met de omgevingsmanager Sophie Drescher: [email protected] of +31 614310359.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen