Kerstbomen opgehaald van 7 tot en met 13 januari

Foto: In Schuytgraaf

SUEZ haalt van donderdag 7 januari tot en met woensdag 13 januari de kerstbomen op. Je vindt de dag waarop Suez in je straat langskomt in de afvalkalender.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je boom aan Suez te geven.

Ook gratis naar het afvalbrengstation

Als je een minicontainer of citybin gebruikt voor GFT (Groente- Fruit- en Tuinafval), kun je de kerstboom op dezelfde GFT-ophaaldag aan straat zetten. Plaats de kerstboom naast de container/citybin. Je mag de kerstboom ook klein knippen en in de GFT-container stoppen. Heb je geen minicontainer of citybin? Zet dan de kerstboom in de periode van 7 tot en met 13 januari bij de ondergrondse restafval container in je wijk. Je kunt de kerstboom ook gratis naar het Afvalbrengstation brengen aan de Beijerinckweg 9a of De Overmaat 17.kerstbomen

Compost

De kerstboom wordt compost. Bied die daarom als volgt aan:

  • Haal alle versiering en verlichting uit de boom.
  • Verwijder de pot en/of standaard van de boom.
  • De boom mag niet langer dan 2,5 meter zijn.

Afvalapp

Heb jij de afvalapp al gedownload? Met de app kan je een herinnering instellen wanneer er afval wordt opgehaald. Daarnaast ontvang je ook informatie over de dagen waarop Suez het afval komt ophalen en je kan gemakkelijk vinden welk afval in welke container mag. Heb je afval dat niet in een van de containers mag? Je kan het product dan invullen in de afvalwijzer en je ontdekt dan wat je er wel mee moet doen. Download hier de afvalapp voor Android en hier voor iOS.

Afvalkalender Arnhem 2021

De afvalkalender 2021 is klaar en te zien op Suez.nl.

Meer informatie?

Heb je vragen over het ophalen van de kerstboom of wil je meer informatie, bel dan met de Suez-servicelijn via telefoonnummer 0800 366 69 99.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden