Zomer in Arnhem begint bij Reisbureau ‘t Grune Hert

Foto: 't Grune Hert

Op vrijdag 10 juli gaf wethouder Hans de Vroome de aftrap voor de Zomer in Arnhem. Veel mensen kunnen of willen niet op vakantie naar het buitenland.

Daarom hebben Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen (TVAN), Stichting Citymarketing Arnhem en gemeente Arnhem de handen virtueel ineen geslagen om al het moois in Arnhem samen te brengen.

Je eigen stad echt herontdekken

“Voor het vakantiegevoel hoef je niet ver weg. Arnhem heeft zo veel te bieden,” zegt De Vroome. Op de website van reisbureau ’t Grune Hert vinden Arnhemmers en toeristen de leukste wandelroutes, workshops, een Arnhemse bucketlist en veel tips voor de zomervakantie. “Je kunt je eigen stad echt herontdekken. Het aanbod varieert van vogels spotten in park Lingezegen tot een workshop leerlooien in het Modekwartier,” zegt Marian van Hooij, Regisseur Citymarketing. Er staan verschillende tips om er zelf op uit te trekken, een zomeragenda en bijzondere arrangementen die geboekt kunnen worden.

Veilig

De Vroome vult aan: “Natuurlijk willen we veilig op vakantie in eigen stad. We willen ook bezoekers veilig in Arnhem kunnen ontvangen. Daarom staat op visitarnhem.com de nieuwe druktekaart van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen (TVAN). Die laat zien waar het op dat moment erg druk is. De Arnhemse reiziger kan hierdoor voor een rustiger alternatief kiezen,” zegt De Vroome.

Lief Arnhem

Het reisbureau heeft verschillende Arnhemmers gevraagd om een ode aan Arnhem te brengen onder het motto Lief Arnhem. Wat maakt Arnhem zo bijzonder voor onder andere onze burgemeester Ahmed Marcouch, stadsdichter Jesse Laport, directeur Burgers’ Zoo Alex van Hooff, zanger Joey Hartkamp, organisator van ome Joop’s Tour Marcel Legerstee of modeontwerper Mirte Engelhart. Kijk hier voor de ode aan Arnhem van Burgemeester Marcouch.
Zomer in Arnhem is tot stand gekomen in de samenwerking tussen Stichting Citymarketing Arnhem en Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en mede mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem en Stichting Ondernemersfonds Arnhem.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden