Lange Wal – Gildemeesterplein krijgt nieuwe inrit

Foto: Gemeente Arnhem

Van 2 juni tot en met 30 juni krijgt de Lange Wal naar het Gildemeesterplein een nieuwe inrit. Tijdens de werkzaamheden is de Lange Wal volledig afgesloten voor alle verkeer.

De werkzaamheden zijn op maandag tot en vrijdag, behalve het asfalteren, dat gebeurt ook op zondag 28 juni.

Afgesloten

De rijbaan van de Lange Wal is van maandag 8 juni 6.00 uur tot en met dinsdag 30 juni 18.00 uur volledig afgesloten tussen de Keulse Slag en het Lange Water. Voor bewoners van de Lange Wal 52-80 is het niet mogelijk om de parkeergelegenheid bij hun woning te bereiken.

Omleiding

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Laan van Presikhaaf, IJssellaan en het Lange Water. Het doorgaand fietsverkeer wordt omgeleid via de Keulse Slag, Honingkamp en het Lange Water.Lange Wal

Busdiensten

Lijnbussen mogen tijdens de werkzaamheden het werkgebied inrijden. Voor de bushalte ‘Keulse Slag’ komt een tijdelijke bushalte. Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl.Lange Wal

Asfalteren ook op zondag

De werkzaamheden aan de Lange Wal zijn doordeweeks op maandag tot en met vrijdag. Behalve het asfalteren, dat gebeurt ook op zondag 28 juni van 6.00 tot 20.00 uur.

Begrip

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Onze werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Voor meer informatie kijk hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden