Praat mee over Arnhem tijdens Politieke Avond op 10 juni

Foto: Arnhem Nieuws

Praat mee over plannen in Arnhem voor volgende vier jaren. De Perspectiefnota voor de toekomst van onze stad wordt voor het eerst in de gemeenteraad op 10 juni besproken.

De gemeente is benieuwd naar jouw mening.

Perspectiefnota

Op woensdagavond 10 juni spreekt de gemeenteraad voor het eerst over de Perspectiefnota. In deze nota staan de plannen voor de komende vier jaar. Er is voor jou de gelegenheid om in te spreken op één van de vier hoofdthema’s: Meedoen in een Socialer Arnhem; Wonen in een Duurzamer Arnhem; Genieten van een nog Mooier Arnhem; en Open en Verantwoord Besturen. Je kun je uiterlijk tot maandag 8 juni aanmelden via [email protected]. Vermeld bij je inschrijving graag jouw thema, naam, telefoonnummer en emailadres. Voor vragen kun je bellen naar 06-53680102 (Marijne).
Het inspraakmoment zal veilig en volgens de nieuwe richtlijnen van de anderhalvemetersamenleving ingericht worden. Daarom is er een maximaal aantal van 24 deelnemers welkom op het Stadhuis. Wil je liever via schriftelijk weg een reactie insturen? Mail jouw bijdrage uiterlijk 8 juni via [email protected].

Praktisch

Bespreking van de Perspectiefnota vindt plaat woensdagavond 10 juni 2020 tijdens de Politieke Avond. De locatie is het Stadhuis Arnhem (Koningstraat 38). Meld je uiterlijk aan op maandag 8 juni via [email protected].
De Perspectiefnota is te vinden op  www.financien.arnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden