Wegwerkzaamheden op Waterbergseweg, Van Limburg Stirumweg en Amsterdamseweg

Foto: Roelofs

Op dinsdag en woensdag 26 en 27 mei zijn er wegwerkzaamheden op zowel de Waterbergseweg als de Van Limburg Stirumweg. Van dinsdag 26 mei tot en met zaterdag 6 juni krijgt het weggedeelte van de Amsterdamseweg richting het centrum nieuw asfalt.

De gemeente hoopt op begrip.

Afsluiting Waterbergseweg

Van dinsdag 26 mei 06.00 uur tot en met woensdag 27 mei 15.00 uur is de Waterbergseweg door werkzaamheden afgesloten voor verkeer. Begraafplaats Moscowa blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de Schelmseweg.

Nieuw asfalt Van Limburg Stirumweg

Op dinsdag 26 en woensdag 27 mei krijgt de Van Limburg Stirumweg op een aantal plekken nieuw asfalt. De werkzaamheden worden in twee stappen uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan volledig afgesloten voor alle verkeer.
-dinsdag 26 mei van 11.00 tot 15.00 uur
-woensdag 27 mei van 6.30 tot 8.00 uur

Amsterdamseweg volledig afgesloten

Overdag blijft de Amsterdamseweg normaal toegankelijk voor alle verkeer. In de nacht is Amsterdamseweg volledig afgesloten. Ook worden de bestaande drempels ter hoogte van de Pels Rijckenstraat verwijderd.
Tijdens de werkzaamheden in de nacht is de Amsterdamseweg volledig afgesloten voor alle verkeer op de volgende data en tijden:
-dinsdag 2 juni  van 20.00 uur tot en met woensdag 3 juni om 6.00 uur
-woensdag 3 juni van 20.00 uur tot en met donderdag 4 juni om 6.00 uur
-donderdag 4 juni van 20.00 uur tot en met vrijdag 5 juni om 6.00 uur
-vrijdag 5 juni van 20.00 uur tot en met zaterdag 6 juni om 1.00 uur

Bereikbaarheid

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Schelmseweg, Weg achter Moscowa en de Apeldoornseweg. Door de werkzaamheden wordt het eenrichtingsverkeer in de Beaulieustraat en de Bovenbrugstraat ’s nachts tijdelijk opgeheven.

Busdiensten

De bushalte Centraal Station (Sonsbeekzijde) komt ook tijdelijk te vervallen. Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl.

Minimale overlast

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. De gemeente doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk en kunnen daardoor uitlopen.
Meer informatie vindt u op de projectwebsite van Roelofs en de Roelofs-app.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden