Onderhoud Raapopseweg – Rosendaalsestraat bijna voltooid

Foto: Gemeente Arnhem

De onderhoudswerkzaamheden aan de Raapopseweg worden de komende week afgerond. De fietsstroken op de Raapopseweg krijgen opnieuw rood asfalt.

Ook komt er nieuw asfalt tussen de Vijverlaan/rotonde Huijghenslaan. De kruising Rosendaalsestraat wordt eveneens aangepast. De werkzaamheden vinden overdag plaats. De aannemer begint op dinsdag 28 april om 06.00 uur en stopt op vrijdag 1 mei 17.00 uur.

Bereikbaarheid

Door de werkzaamheden is de Raapopseweg vanaf de rotonde Huijghenslaan tot de Velperweg volledig afgesloten voor alle verkeer. De voetpaden langs de Raapopseweg blijven open. Het éénrichtingsverkeer op een deel van de Taklaan en de Spiekmanlaan wordt tijdelijk opgeheven. Het (doorgaand) fietsverkeer wordt omgeleid via de Thomas a Kempislaan, Klarendalseweg en het Dragonderspad. Op de bereikbaarheidskaart Velperweg (926 Kb) ziet u de bereikbaarheid van de Velperweg.

Parkeren

Parkeren langs het werkgebied is niet mogelijk. Wel kunt u tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de parkeerplaats naast het pand van Novartis.

Busdiensten

Tijdens de werkzaamheden rijdt buslijn 7 via een omleiding. De bushalte ‘Raapopseweg’ wordt nog steeds aangedaan. Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl.

Begrip

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Onze werkzaamheden zijn weersafhankelijk.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite van Roelofs: www.roelofsgroep.nl/gow of download gratis de Roelofs-app

onderhoud

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden