Donderdag 28 maart glasvezel informatie avond in Malburgen

Foto: De Spil Malburgen West

Vanaf 18 maart gaan glasvezelvoorbereiders van KPN NetwerkNL in Arnhem Malburgen de woningen langs. Zij komen langs ter voorbereiding van de  werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Tijdens dit bezoek bekijken zij per huis wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een legitimatiepas waaruit blijkt dat zij namens KPN NetwerkNL aan de deur komen.

Voorbereidende werkzaamheden

Gebiedsmanager Rita van Werven: “Onze voorbereiders gaan langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Hij kijkt daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Daarnaast vraagt de voorbereider de bewoners om toestemming voor de werkzaamheden in en rond de woning.”

Elke woning gratis glasvezel

Alle woningen binnen het aansluitgebied van Arnhem Malburgen worden gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. Via de postcodecheck op www.kpnnetwerknl.nl zien inwoners of hun woning ook wordt aangesloten.

Glasvezelavond

Op 28 maart organiseert KPN NetwerkNL een Glasvezelavond. Tijdens deze dag komen inwoners alles te weten over glasvezel in hun wijk. Daarnaast kunnen inwoners hier voor alle vragen terecht over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel. In de KPN Glasvezelkrant van vorige week was  per abuis een verkeerde datum opgenomen.

Onderstaand de juiste gegevens:

  • Datum:                         donderdag 28 maart
  • Inloop:                          19.00 uur
  • Start presentatie         19:30 uur
  • Locatie:                        MFC De Spil, Lupinestraat 12, 6841 GD Arnhem

Doe de postcodecheck op kpnnetwerk.nl en schrijf u in voor onze glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden