Schuytgraaf krijgt horecapaviljoen

Foto: Arnhem Nieuws

Aan de zandwinplas in de Arnhemse wijk Schuytgraaf komt in de nazomer van 2015 een horecapaviljoen. De betrokken partijen tekenden vrijdag 26 september een overeenkomst.

Het horecapaviljoen komt aan de zuidzijde van zandwinplas de Schuytse Laak te liggen en wordt een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Na een wandeling of fietstocht een kopje koffie drinken met uitzicht over het water, even bijpraten met vrienden uit de buurt of aanschuiven voor een diner. Ook komen er mogelijkheden voor flexwerken, vergaderen en de ontvangst van gezelschappen. De ondernemers hopen dat het paviljoen ook dé trouwlocatie wordt van Arnhem-Zuid. Wethouder Gerrie Elfrink: “Het horecapaviljoen is een mooie en zeer welkome aanvulling in de wijk.”
Zichtbare duurzaamheid 
De uitstraling van het paviljoen zal eigentijds en innovatief zijn en natuurlijk in relatie staan met het water. Het leidende thema in de bouw en tijdens de exploitatie is ‘zichtbare’ duurzaamheid. Voor de ontwikkeling, bouw en exploitatie heeft de gemeente Arnhem vrijdag een overeenkomst getekend met de Arnhemse ondernemers Maarten Kamp (MK Vastgoedontwikkeling BV) en Sander Wind.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen