Wonen op een eiland in Arnhem

Foto:

Liefhebbers van wonen aan het water kunnen in Arnhem hun droom realiseren. Zij kunnen een droomhuis bouwen op een eiland, met een prachtig uitzicht, omringd door rietkragen en slingerende paadjes. We praten over het project ‘De Eilanden’ in de wijk Schuytgraaf, de verkoopbrochure wordt zaterdag 27 september gelanceerd door wethouder Gerrie Elfrink.

De locatie en de grootte van de kavel kunnen door de kopers zelf worden bepaald. Deze kavels liggen allemaal aan het water. Het project ‘De Eilanden’ in de wijk Schuytgraaf in het zuidwesten van de stad, is via twee wegen verbonden met het vaste land. De verwachting is dat niet alleen Arnhemmers in het project geïnteresseerd zullen zijn. In theorie kan het eiland zelfs ook in zijn geheel door één koper worden gekocht. In de praktijk zullen waarschijnlijk meerdere woningen verrijzen.
 
Vrijheid
Kopers van grond op het eiland krijgen veel vrijheid. “We schrijven alleen het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen voor” aldus wethouder wonen, Gerrie Elfrink. “Ik heb gemerkt dat er vraag is naar vrije kavels waar kopers zonder al te veel beperkende regels hun eigen een huis kunnen bouwen. En zeker op een unieke plek als deze, moet je kopers die vrijheid gunnen.”
 
Het project “De Eilanden” maakt deel uit van een groter plan, waarin twee eilanden in de voormalige zandwinplas worden gemaakt. Op het andere eiland en op de zuidoever komt ook woningbouw.
 
Meer informatie
Op 27 september zijn geïnteresseerden tussen 11.00 en 14.00 uur welkom op de oever van de zandwinplas aan de Minervasingel (ter hoogte van Tolgaardenwaard 3-33 Arnhem). De verkoopbrocure wordt daar gelanceerd. De verkoop start op 1 november. Meer informatie is ook te vinden op www.vastgoedplein.nl/noordereiland en www.schuytgraaf.nl.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden