Lucille Werner ontbijt met PresikGAAF!-ambassadeurs

Arnhem – Presikhaaf Bedrijven zet in op samenwerking en marktverbindingenIn aansluiting op de ingeslagen koerswijziging heeft Presikhaaf Bedrijven haar ambassadeurs verrast met een ontbijtsessie en netwerkbijeenkomst met Lucille Werner, bekend als presentatrice van het TV-programma Lingo en initiatiefneemster van CAP100.Lucille Werner sprak tijdens de ontbijtsessie onder andere over het belang van netwerken en de toegevoegde waarde van het ambassadeurschap. Ook vertelde zij over haar persoonlijke ervaringen van beeldvorming bij werkgevers ten aanzien van werknemers met een (lichamelijke) handicap. De bijeenkomst werd door Presikhaaf Bedrijven georganiseerd om haar ambassadeurs meer te betrekken bij de nieuwe koers dat het bedrijf inslaat en om samen met de ambassadeurs regionale ondernemers te enthousiasmeren met de talenten van Presikhaaf Bedrijven te gaan samenwerken.SamenwerkingMet de aangekondigde koerswijziging wil Presikhaaf Bedrijven samenwerkingsverbanden aangaan met werkgevers, partners en andere relevante marktpartijen om zoveel mogelijk externe plaatsingen te realiseren. Met deze koerswijziging wil Presikhaaf Bedrijven volgend jaar 800 medewerkers extern geplaatst hebben.KeurmerkHet PresikGAAF!-keurmerk wordt toegekend aan werkgevers uit de regio Midden-Gelderland die voldoen aan een aantal criteria. Het belangrijkste criterium is dat bij het bedrijf medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zijn.AmbassadeursEen onafhankelijke commissie van prominente werkgevers uit de regio bepaalt welke werkgevers dit keurmerk verdienen. Het gaat om bedrijven die naast het aan het werk hebben van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, ook Presikhaaf Bedrijven een warm hart toedragen en als ambassadeur willen optreden. Presikhaaf Bedrijven beoogt dat het toekennen van het PresikGAAF!-keurmerk bijdraagt om meer werknemers buiten Presikhaaf Bedrijven te plaatsen. De inmiddels 31 werkgevers die het keurmerk in ontvangst namen, zijn daarmee ‘ambassadeur van Presikhaaf Bedrijven’.ToekomstperspectiefPresikhaaf Bedrijven is in essentie een mensontwikkelbedrijf dat mensen uitplaatst bij werkgevers. Ontwikkeling van de brede doelgroep speelt hierbij een centrale rol. Presikhaaf Bedrijven biedt mensen een toekomstperspectief om zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan het reguliere arbeidsproces op grond van hun mogelijkheden. Opleidingen en on-the-job ervaring leiden tot kwalificaties die in overeenstemming zijn met de eisen die werkgevers stellen aan functies.

Arnhem – Presikhaaf Bedrijven zet in op samenwerking en marktverbindingen
In aansluiting op de ingeslagen koerswijziging heeft Presikhaaf Bedrijven haar ambassadeurs verrast met een ontbijtsessie en netwerkbijeenkomst met Lucille Werner, bekend als presentatrice van het TV-programma Lingo en initiatiefneemster van CAP100.
Lucille Werner sprak tijdens de ontbijtsessie onder andere over het belang van netwerken en de toegevoegde waarde van het ambassadeurschap. Ook vertelde zij over haar persoonlijke ervaringen van beeldvorming bij werkgevers ten aanzien van werknemers met een (lichamelijke) handicap. De bijeenkomst werd door Presikhaaf Bedrijven georganiseerd om haar ambassadeurs meer te betrekken bij de nieuwe koers dat het bedrijf inslaat en om samen met de ambassadeurs regionale ondernemers te enthousiasmeren met de talenten van Presikhaaf Bedrijven te gaan samenwerken.
Samenwerking
Met de aangekondigde koerswijziging wil Presikhaaf Bedrijven samenwerkingsverbanden aangaan met werkgevers, partners en andere relevante marktpartijen om zoveel mogelijk externe plaatsingen te realiseren. Met deze koerswijziging wil Presikhaaf Bedrijven volgend jaar 800 medewerkers extern geplaatst hebben.
Keurmerk
Het PresikGAAF!-keurmerk wordt toegekend aan werkgevers uit de regio Midden-Gelderland die voldoen aan een aantal criteria. Het belangrijkste criterium is dat bij het bedrijf medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zijn.
Ambassadeurs
Een onafhankelijke commissie van prominente werkgevers uit de regio bepaalt welke werkgevers dit keurmerk verdienen. Het gaat om bedrijven die naast het aan het werk hebben van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, ook Presikhaaf Bedrijven een warm hart toedragen en als ambassadeur willen optreden. Presikhaaf Bedrijven beoogt dat het toekennen van het PresikGAAF!-keurmerk bijdraagt om meer werknemers buiten Presikhaaf Bedrijven te plaatsen. De inmiddels 31 werkgevers die het keurmerk in ontvangst namen, zijn daarmee ‘ambassadeur van Presikhaaf Bedrijven’.
Toekomstperspectief
Presikhaaf Bedrijven is in essentie een mensontwikkelbedrijf dat mensen uitplaatst bij werkgevers. Ontwikkeling van de brede doelgroep speelt hierbij een centrale rol. Presikhaaf Bedrijven biedt mensen een toekomstperspectief om zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan het reguliere arbeidsproces op grond van hun mogelijkheden. Opleidingen en on-the-job ervaring leiden tot kwalificaties die in overeenstemming zijn met de eisen die werkgevers stellen aan functies.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen