Eigen Nederlands Watermuseum biertje: ‘t Waterradje

Foto: Nederlands Watermuseum

Uit de samenwerking tussen Brouwerij Durs en het Nederlands Watermuseum ontstond een nieuw biertje, gebrouwen met écht Ernems water: ‘t Waterradje.

Op 7 november 2019 werd het Nederlands Watermuseum benoemd tot het eerste verkooppunt van de Brouwerij Durs biertjes en werd bij het waterrad een 3pack overhandigd aan adjunct-directeur Monique Verber om de samenwerking te bezegelen.

Eigen Nederlands Watermuseum biertje

Nu… twee jaar later, is de tijd rijp voor een eigen Nederlands Watermuseum biertje. In deze samenwerking van Brouwerij Durs en het Nederlands Watermuseum komt het beste van twee werelden samen. Gebrouwen met écht Ernems water: ‘t Waterradje. Een tripel, een echt najaarsbiertje.

Degenen die bij het symposium ‘Water verbindt!’ aanwezig waren op 5 november in Musis Arnhem hadden de primeur, zij kregen een veurproefje mee naar huis. Nu is het dan eindelijk zover, alle Waterradjes zijn gebotteld en gereed om gedronken te worden.

Bestellen

De biertjes zijn los te verkrijgen (€3,05), in een 3pack (€10,50) of 5pack inclusief twee limited edition Sonsbiertjes en stoer DURS glas.
Je koopt de biertjes in de Waterwinkel tijdens de reguliere openingstijden. Je kunt ook een bestelling plaatsen via de website van het Watermuseum.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen