Terugroepactie Albert Heijn Bagels Sesam

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn is een terugroepactie gestart voor de AH Bagels Sesam. Uit controle blijkt dat op het gebruikte sesamzaad een te grote hoeveelheid van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide zit.

Deze stof is aangemerkt als kankerverwekkend.

Alleen deze houdbaarheidsdatums

De terugroepactie geldt voor de AH Bagels Sesam in verpakking vier stuks, 340 gram die bedoeld zijn om thuis af te bakken. De verpakkingen die worden teruggeroepen hebben de volgende houdbaarheidsdatums: 16 november, 23 november en 24 november 2020.
Deze verpakkingen met bagels zijn verkocht van 26 augustus tot 22 september 2020.

Niet eten

Op het sesamzaad dat gebruikt is voor deze bagels is een te grote hoeveelheid restanten van een gewasbeschermingsmiddel aangetroffen, ethyleenoxide. Deze stof is aangemerkt als kankerverwekkend. Als je deze bagels gekocht hebt, dan word je dringend verzocht deze bagels niet te eten.

Bagels terugbrengen

Je kunt verpakkingen met deze bagels terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u retour. Deze terugroepactie geldt niet voor verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum.
Voor meer informatie over de terugroepactie van AH Bagels Sesam kun je contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn via www.ah.nl/klantenservice.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden