Allergenenwaarschuwing voor Plus Paneermeel Naturel

Foto: Plus

Plus is een terugroepactie gestart voor Plus Paneermeel Naturel. Door een verpakkingsfout is in de verpakkingen van dit product Gekruid Paneermeel terechtgekomen.

Dit product bevat de allergenen mosterd en selderij.

Houdbaarheidsdatum 01-01-2021

De terugroepactie geldt voor de verpakkingen Plus Paneermeel Naturel van 150 gram met streepjescode 8710624426859die de houdbaarheidsdatum 01-01-2021 hebben en productiecode A25A.
In deze verpakkingen is Plus Gekruid Paneermeel terechtgekomen. Dat product bevat echter de ingrediënten mosterd en selderij. Deze staan niet op de verpakking van de Plus Paneermeel Naturel vermeld. Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor mosterd en/of selderij.

Allergisch voor mosterd en/of selderij?

Heb je de Plus Paneermeel Naturel gekocht, met de betreffende houdbaarheidsdatum en productiecode? Je kunt het product terugbrengen naar de winkel, waar je het aankoopbedrag terug krijgt. Consumenten met een allergie voor mosterd en/of selderij worden aangeraden het product niet te consumeren. Mensen zonder allergie kunnen het product wel gewoon gebruiken als ze dat willen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de allergenenwaarschuwing en terugroepactie van Plus voor Plus Paneermeel Naturel? Neem dan contact op met de klantenservice van Plus via telefoonnummer 0800 – 222 44 43 (gratis). Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.00u tot 19.00u en op zaterdag van 08.00u tot 16.00 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden