Bij Coop allergeenwaarschuwing kipfilet gedroogde tomaat

Foto: Pixabay

De Coop waarschuwt consumenten met een koemelk-allergie voor een verpakkingsfout van sommige verpakkingen Coop kipfilet gedroogde tomaat (vleeswaar). In sommige verpakkingen met de sticker kipfilet gedroogde tomaat zit het product Coop gegrilde kipfilet.

Dit product bevat de allergeen koemelk, maar dat staat niet op het etiket van de kipfilet gedroogde tomaat vermeld.

Kipfilet gedroogde tomaat van 100 g

De waarschuwing geldt voor verpakkingen Coop kipfilet gedroogde tomaat van 100 gram met de streepjescode die begint met 2391449****** en de THT-datum 06-11-2019.

Heeft u deze verpakking met Coop kipfilet gedroogde tomaat gekocht, maar heeft u een koemelk-allergie, eet het product dan niet. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Coop. Het aankoopbedrag krijgt u dan retour. Als u geen koemelk-allergie heeft, dan kunt u het product gewoon eten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing van Coop voor het product Coop kipfilet gedroogde tomaat, neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen.

Dat kan op telefoonnummer 085 – 487 34 20. Dit nummer is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 18.00u. U kunt ook kijken naar Allergenenwaarschuwing COOP Kipfilet gedroogde tomaat (vleeswaar).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden