Eigen website voor de jaarlijkse Airborne Memorial Service

2021
2021
Foto: DM van Hellesem

Vanaf 15 augustus, beschikt de Airborne Memorial Service over een eigen website. De website bevat onder andere informatie over het bijwonen van de Airborne Herdenking in Oosterbeek die dit jaar voor de 78ste keer plaatsvindt.

De website is te bezoeken via airbornememorialservice.nl.

Eigen communicatiekanaal

“Als organisatoren, namens The Parachute Regiment and Airborne Forces Charity (PRAFC), werd ons tijdens de coronapandemie duidelijk dat er behoefte was aan een eigen communicatiekanaal. We waren té afhankelijk van derden. Door nu een eigen website met actuele én achtergrond informatie te lanceren, zijn wij in staat direct met belangstellenden informatie over de herdenking te delen.”

Nederlandse en Engelse versies

Bij de lancering is de website opgeleverd in een Nederlandse en Engelstalige versie. Aan de Poolse versie wordt nog gewerkt. “De site is ontwikkeld en opgeleverd door Webdeveloper Luuk van de Scheur, die de huisstijl van de Stichting Airborne Region en The PRAFC wist te combineren tot een prachtig resultaat met foto’s van Arjan Vrieze, Berry de Reus en Henk van Loenen. We zijn hen en de andere betrokkenen dankbaar voor hun bijdrage in de realisatie in de vorm van het opleveren, vertalen en redigeren van teksten voor de website en voor het testen en reviewen. Tenslotte willen we de Gemeente Renkum bedanken voor hun bijdrage in de totstandkoming,” aldus de organisatoren.
Neem een kijkje op airbornememorialservice.nl. Ze zijn benieuwd naar je ervaringen en staan open voor iedere feedback die het resultaat nog beter maakt.
(This article in English here).

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen