112

Hennepkwekerijen in slaapkamers ontruimd

Foto: Arnhem Nieuws

De politie in Arnhem heeft maandag en dinsdagochtend twee hennepkwekerijen aangetroffen in slaapkamers. In totaal ging het om 165 planten.

In de kast, uit de kast
Op maandag waren agenten van de parketpolitie op zoek naar een veroordeelde en informeerden bij de buren waar de man in kwestie zou kunnen zijn. De buurman reageerde opvallende nerveus, temeer daar er een stevige wietlucht uit zijn huis kwam. Bij een kijkje in zijn huis bleek een kast in de slaapkamer te zijn ingericht voor de hennepteelt. Het minikwekerijtje met 25 planten is ontmanteld en vernietigd. De bewoner moest meer naar het politiebureau en is later na verhoor vrijgelaten.
Slaapkamers
In een woning aan de Johan de Wittlaan in Arnhem trof de politie dinsdagochtend een hennepkwekerij met 140 planten aan in twee slaapkamers. De kwekerij werd opgespoord na onder meer klachten van stank en geluid en is direct ontmanteld en vernietigd. Voor de energievoorzieningen bleek er illegaal stroom te worden afgetapt. De politie is hier nog op zoek naar de verantwoordelijken voor de hennepteelt.
Bron: politie.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden