112

Stel opgepakt voor diefstal mobiele telefoons

Foto:

Een man en een vrouw zijn in de nacht van zaterdag op zondag op de Oude Oeverstraat in Arnhem aangehouden op verdenking van diefstal van een aantal mobiele telefoons. Een dag eerder waren zij ook al aangehouden voor hetzelfde vergrijp.

Agenten werden aangesproken door een man die vertelde dat de telefoon van zijn vriendin was gestolen in een café in Arnhem. Met behulp van een track-en trace app vond hij de telefoon terug in steegje aan de Kortestraat. De verrassing was groot toen daar niet alleen de gezochte telefoon lag, maar ook nog acht andere.
Na deze melding besloten de agenten te gaan posten bij dat steegje om te zien wie eventueel de telefoons zou komen ophalen. Korte tijd later verschenen een man en een vrouw. Zij werden aangehouden. Het betreft een 30-jarige man, afkomstig uit Roemenië en een 28-jarige vrouw uit Brussel (B). 
Bij controle van hun gegevens bleek dat beide verdachten een dag eerder ook al waren aangehouden wegens diefstal van een mobiele telefoon, maar dan in Eindhoven. De verdachten zijn op het politiebureau in verzekering gesteld en er wordt geprobeerd de aangetroffen telefoons terug te brengen naar de rechtmatige eigenaars.
Bron: politie.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen