112

Militair verwondt drie mensen met glas

Een 23-jarige militair uit Huissen is in de vroege zaterdagochtend aangehouden na een opstootje in een horecazaak in Arnhem Centrum. Hij verwondde drie mensen door met glas te gooien. De politie meldde eerder dat het sowieso al een onrustige nacht was.

Het opstootje ontstond rond 3.45 uur in een horecazaak in de Varkensstraat. Enkele bezoekers kregen ruzie en hierbij zou de Huissenaar met glas hebben gegooid. Hij raakte daarmee een 28-jarige man uit Dieren en twee omstanders, een 22-jarige man uit Spankeren en een 24-jarige Arnhemmer.
Op aanwijzing van getuigen werd de 23-jarige man aangewezen en hij werd aangehouden. Omdat hij militair is wordt de zaak overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee. De drie mannen die geraakt werden door het glas raakten dusdanig gewond, dat zij daaraan in het ziekenhuis moesten worden behandeld.
Onrustig
Zaterdagochtend meldde de politie via twitter dat het een zeer onrustige nacht was in het uitgaansgebied. Er zouden in totaal 13 aanhoudingen zijn verricht, waarbij ook geweld tegen agenten is gebruikt. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden