112

Arnhemmer aangehouden na korte achtervolging

Foto:

De politie heeft zaterdagavond 20 september in Oosterhout, na een korte achtervolging, een 24-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van diefstal en of heling van een scooter. Een tweede verdachte ging er vandoor.

Agenten zagen op de Griftdijk, ter hoogte van de afrit van de A15 richting Oosterhout, een scooter rijden met daarop twee personen. De twee trokken de aandacht omdat ze beiden geen helm droegen. Na een stopteken leken beiden hier in eerste instantie gehoor aan te geven, maar de medepassagier nam de scooter over en ging er met hoge snelheid vandoor. 
Eén agent stapte direct in de auto en reed achter de scooter aan, na een korte achtervolging kon hij worden achterhaald. Terwijl de andere agent assisteerde bij de aanhouding, wist de eerste bestuurder er echter vandoor te gaan. 
Controle via de meldkamer wees uit dat de scooter gestolen bleek te zijn. De bestuurder, de 24-jarige man uit Arnhem, werd aangehouden, de andere verdachte kon niet meer worden achterhaald. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Bron: politie.nl

NB De scooter en de personen op de foto betreffen niet de verdachten 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden