112

Dronken bestuurders maken er een potje van

Foto:

De politie in Arnhem heeft donderdagnacht te maken gehad met meerdere dronken bestuurders. Er werden er drie betrapt, hun rijbewijzen werden ingevorderd. 

Op de De Goeijenlaan in Arnhem ging omstreeks 22.00 uur een 38-jarige Arnhemmer met zijn snorfiets onderuit. De man liep daardoor ernstig aangezichtsletsel op maar sloeg op de vlucht toen een motorrijder van de ambulancedienst eraan kwam. Samen met politieagenten werd naar de man gezocht. Hij had zich in de struiken verschanst en rook naar de drank.  Geritsel in de bosjes veraadde zijn schuilplaats. Vanwege zijn letsel moest hij naar het ziekenhuis, daar werd ook bloed afgenomen voor een bloedproef.
Bizar
Rond 03.45 uur reed een 30-jarige man uit Arnhem zwalkend vanaf het Willemsplein via het voetpad de Jansplaats op. Surveillerende agenten wilden de man laten stoppen maar hij reageerde niet. De man kwam in botsing met een politiefiets en ging onderuit. Hij bleek onder invloed van een alcoholgehalte van 725 ug/l (ruim drie keer de limiet). Bizar was het tafereel op de Johan de Wittlaan. Een 25-jarige man werd slapend achter het stuur van zijn auto aangetroffen, hij stond echter in een werkvak waar een aannemer aan het werk wilde. Bij de man werd een alcoholgehalte gemeten van 660 ug/l, drie keer de limiet. 
Alle bestuurders zijn voorlopig hun rijbewijs kwijt.
Bron: politie.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen