Vierde editie Posbank 6×6: Samen bewegen voor de strijd tegen kanker 

Foto:

Op zaterdag 10 mei is de Posbank bij Rheden voor de vierde maal het toneel van de Posbank 6×6: een fiets -en hardloop evenement voor jong en oud. De organisatie doneert de opbrengsten aan het KWF, deelnemers kunnen door sponsoring extra geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. Belangstellenden kunnen nog inschrijven tot 1 mei a.s. 

Op de fiets
Fietsliefhebbers kunnen zo vaak als in hun vermogen ligt de Posbank beklimmen. Het ultieme doel is 6 x 6 = 36 keer op en neer. Bij 36 beklimmingen worden maar liefst 1800 hoogtemeters overwonnen over een afstand van 86 km. Dit is ongeveer 2x de Alpe d’Huez. De start is om 10.00 uur.
Hardlopen
Er een totaal vernieuwd hardloopparcours uitgezet. Er kan gekozen worden uit een afstand van 6 of 12 kilometer. Onverharde bospaden, mul zand en natuurlijke trappen moeten overwonnen worden. De 12 kilometerrun start om 11.00 uur en de 6 kilometerrun vangt aan om 13.00 uur.
2013-april-018
Kidsloop
Voor de jeugd is er een speciale kidsloop. Zij zullen op een eigen parcours hun uitdaging aangaan. De kidsloop start om 15.00 uur.
De Posbank 6 x 6 biedt een uitdaging voor iedereen. Informatie en aanmelden: www.posbank6x6.nl. De voorinschrijving sluit op 1 mei, daarna is opgave alleen mogelijk op de dag zelf. Niet meedoen, maar liever toekijken? Op verschillende plaatsen langs het parcours kunnen de fietsers en hardlopers aangemoedigd worden.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen