112

Arnhem – Man met geweld beroofd

Het slachtoffer was die ochtend na zijn werk in de Arnhemse binnenstad op weg naar huis. In de binnenstad was hij door een man al aangesproken en mishandeld. Nadat hij aan zijn belager had weten te ontkomen werd hij even later op de Van Muijlwijkstraat ter hoogte van de Bloemstraat wederom door dezelfde man belaagd. 

Wederom belaagd

Ook nu werd het slachtoffer mishandeld maar ook bedreigd. Na een korte schermutseling wist het slachtoffer aan de greep van zijn belager te ontkomen. Daarbij had de onbekende man echter wel kans gezien er met de telefoon van de Arnhemmer te ontkomen.

Signalement

Het zou gaan om een man met een Antilliaans uiterlijk en een fors postuur. De man was tussen de 25 a 35 jaar oud, had dreadlocks tot op de schouders en droeg blauwe kleding. Wat verder opviel was dat de man scheel keek. Getuigen die de dader aan zijn signalement menen te herkennen of zij die wat van de mishandeling en beroving hebben gezien wordt verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website.

(2016590538) ^PK

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen