Nieuwe arrestaties in onderzoek zware mishandeling

In het onderzoek naar een zware mishandeling van een man in Arnhem, eind juli 2012, heeft de politie opnieuw twee verdachten aangehouden. Eerder werden in deze zaak al twee andere verdachten veroordeeld. De vier worden er van verdacht een man zwaar te hebben mishandeld en vervolgens te hebben gedumpt in het bos. 

De twee verdachten werden maandag 17 november, aan de hand van nieuwe verklaringen, aangehouden. Het gaat om een 42-jarige man uit Veenendaal en een 40-jarige man uit Ede. Beiden worden verdacht van betrokkenheid bij de zaak, zijn inmiddels voorgeleid en zitten vast.
Ernstige mishandeling
Op 21 juli 2012 werd in een woning in Arnhem een man ernstig mishandeld. Na de mishandeling werd hij in een bosgebied bij Rheden achtergelaten. De volgende ochtend trof een voorbijganger de zwaargewonde man aan die hierop direct de hulpdiensten alarmeerde. 
Hoger beroep
Vlak na de mishandeling werden aan de hand van onderzoek de nu 29-jarige man en 21-jarige vrouw aangehouden. De rechtbank veroordeelde hen tot tien en vijf jaar cel. Beiden gingen in hoger beroep op de uitspraak en dat loopt nog. Tijdens het onderzoek werd al duidelijk dat er waarschijnlijk vier personen bij de zaak betrokken waren, maar de identiteit van hen werd destijds niet achterhaald. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen