112

Politie zoekt getuigen woningoverval Arnhem

In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 juli 2014 is een stel in Arnhem overvallen in hun woning. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De overval vond plaats in een woning aan de Schepen Monetariusstraat in Arnhem. De bewoners, een 25-jarige vrouw en haar 26-jarige vriend, lagen te slapen toen zij rond 4.30 uur geconfronteerd werden met (vermoedelijk) drie mannen in hun huis. De mannen bedreigden het stel met een vuurwapen (of iets waar daar op leek) en dwongen hen geld af te geven. Zij zijn er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. 
Het Arnhemse stel raakte niet gewond bij de overval, maar is wel hevig geschrokken. Hoe de mannen in de woning zijn gekomen, wordt nog onderzocht.
Signalement
De daders droegen alle drie donkere kleding en hadden hun gezichten deels bedekt. Twee van de drie worden geschat tussen de 25 en 30 jaar. Eén van hen had een donkerbruine huidskleur en kort kroeshaar, de ander was lichtgetint, had gemillimeterd haar en had een gespierd, sportief postuur.
Getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen van de overval. Heeft u iets gehoord of gezien vlak voor of na de overval? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook, bel dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen