112

Politie zoekt getuigen brand in bakkerij Arnhem

In de vroege dinsdagochtend 1 juli jl. heeft een brand forse schade aangericht aan een bakkerij in Arnhem. Uit onderzoek blijkt dat de brand is aangestoken, de politie zoekt getuigen.

De brand in de bakkerij aan de Hommelstraat werd die dinsdagochtend 1 juli rond 04.00 uur ontdekt. De bewoners van de twee woonlagen boven de bakkerij werden uit voorzorg uit hun huis gehaald. Aan zowel de bakkerij als de daar boven gelegen woningen ontstond forse schade. Bij de brand raakte niemand gewond.
Brandstichting
De politie startte direct na de brand een onderzoek naar de oorzaak. Naar nu blijkt uit onderzoek, is er sprake van brandstichting. Verder onderzoek moet uitwijzen wie verantwoordelijk is voor de brand.
Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van de brand. Personen die rond het tijdstip van de brand iets verdachts hebben gezien dat mogelijk met deze brand te maken heeft, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie: 0900-88440900-8844. Meld u liever anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-70000800-7000.
Bron: politie.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen