HUISDIER van de WEEK: Robuuste Rinus zkt. Potige Plek

In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans! Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Rinus.

Rinus is een ruwharige kruising van ongeveer 2 jaar en 6 maanden. Hij is als zwerver binnengekomen. Rinus is behoorlijk groot, sterk en enthousiast. Hij heeft nog wat opvoeding en leiding nodig en is niet geschikt voor een druk gezin met jonge kinderen. 
oa94xphk8i5mz1xzp5g6pmjq1
Ook is het een hond die niet genoeg heeft aan 3 x daags een blokje om. We zoeken voor Rinus een thuis waar hij voldoende aandacht, beweging en leiding krijgt. Diernummer 21294
Voor meer informatie:
njmrixcdz0hkbuvxntw22utor
Ja, ik heb interesse!
Wanneer u Rinus een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. 
Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl  
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
yy3qkprzg02xck19e4rbn3t85
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen