Overeenkomst nieuwe woningen Schuytgraaf 

Foto:

In de noordwest hoek van het Singelkwartier in de Arnhemse wijk Schuytgraaf worden 29 nieuwe eengezinswoningen gebouwd. Eerder was op deze plek hoogbouw gepland. Vrijdag 19 december werd de koopovereenkomst getekend.

KlokWonen gaat de eengezinswoningen bouwen met op de hoek aan de Marasingel twee bijzondere woningen van vier lagen. In eerdere plannen, die stammen uit de tijd van de Grondexploitatiemaatschappij (GEM), was op deze plek hoogbouw gepland. Wethouder Gerrie Elfrink: “Dit is de eerste keer sinds de overname van de GEM dat een ontwikkelaar grond op risico koopt. Het zegt iets over het vertrouwen in Schuytgraaf en over de successen die we er de afgelopen twee jaar boekten.”
19-12-bouw-woningen-schuytgraaf
Wethouder Gerrie Elfrink en de heer Van de Klok van KlokWonen uit Nijmegen tekenden vrijdag 19 december een koopovereenkomst getekend voor de bouw van de 29 woningen in Schuytgraaf. KlokWonen krijgt de grond nog voor de jaarwisseling geleverd van de gemeente Arnhem. De woningen gaan nog het eerste kwartaal van 2015  in de verkoop.
 
Meer informatie is te vinden op www.schuytgraaf.nl of www.klokwonen.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen