Opnieuw woningoverval in Arnhem

De politie in Arnhem is een zoekactie gestart naar drie mannen die eerder vanavond een woningoverval pleegden in de Haagdoornstraat. Een politiehelikopter zoekt mee.

Vrijdagavond rond 18.00 uur werd de woning in de Haagdoornstraat in Arnhem-Zuid overvallen door drie getinte mannen. Zij zijn gevlucht in de richting van de Rijn. Eén van de mannen droeg D&G schoenen met een gouden streep. Bij de overval zijn geen gewonden gevallen.
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de daders. Zij wordt hierbij geassisteerd door een politiehelikopter. Wanneer u iets gezien heeft wordt u verzocht de politie te bellen via 112 of 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Donderdag werd in de wijk Kronenburg ook een woning overvallen door drie daders. Dit is niet ver van de overval locatie van vanavond.
Omroep Gelderland meldt dat er extra maatregelen zijn genomen bij Rijnhal, daar vindt vrijdagavond de finale plaats van de inzamelingsactie voor de Voedselbank. De Haagdoornstraat ligt niet ver van de Rijnhal.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen