Winter Arnhem steunt evenementen

Foto:

Donderdag 27 november start in Arnhem een nieuw initiatief in wat een nieuwe traditie voor de toekomst moet gaan worden: Winter Arnhem. Het initiatief gaat organisatoren van evenementen in de stad steunen. 

Donderdagochtend 27 november om 11.00 uur geeft coördinerend wethouder binnenstad Hans Giesing het officieuze startsein. Samen met interim binnenstadmanager Marian Langbroek  en Marieke van Kessel van Uit in Arnhem hijst de wethouder de eerste van vele vlaggen waarop ‘Winter Arnhem’ wordt aangekondigd. Ook via andere (sociale) media wordt de aandacht gevestigd op dit voor Arnhem nieuwe concept. 
 
Winter Arnhem is de overkoepelende naam van de winterevenementen die in Arnhem plaatsvinden. Het is een initiatief van de Gemeente Arnhem, Stichting Binnenstadmanagement Arnhem, RBT KAN en Uit in Arnhem. Het initiatief  ondersteunt de evenementenorganisatoren met extra marketing en promotie waardoor een groter publiek kan worden bereikt.
Tot de activiteiten in het kader van Winter Arnhem behoren onder meer Sinterklaaskelders, Winter in het Nederlands Openluchtmuseum, extra koopavonden in centrum Arnhem, Winter event – Strikje, Muziek bij de Buren, Santa Run, kerstmarkt Rozet, Arnhem TOP2000 en Winter Pasar Malam in Burgers’ Zoo. Meer informatie is te vinden op: www.winterarnhem.nl 
Op de foto: Muziek bij de Buren tijdens UITboulevard Arnhem 2014 (foto: Arnhem Nieuws)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen