KiK Textilien opent winkel in Arnhem

Foto:

De Duitse formuleketen Kik Textilien opent begin november een winkel in de binnenstad van Arnhem. De textieldiscounter verkoopt betaalbare mode, non-food artikelen en huishoudelijke accessoires. De vestiging in Arnhem is de achtste van het bedrijf in Nederland.

KiK Textilien und Non-Food GmbH is gevestigd in het Duitse Bönen en opgericht in 1994. De keten is de grootste textiel discounter keten in Duitsland en exploiteert ongeveer 3.200 winkels in Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Kroatië, Polen en Nederland. ‘KiK’ staat voor “Kunde ist König” (Klant is Koning).
Musiskwartier
Begin november neemt KiK Textilien de sleutel in ontvangst van de nieuwe winkel in het Musiskwartier in de Arnhemse binnenstad. Het is na vestigingen in Amsterdam, Bladel, Winterswijk, Groningen, Klazienaveen, Assen en Zevenaar de achtste winkel in Nederland. 
Samenwerking
De overeenkomst is ontstaan door een samenwerking van WPM Retail met Strijbosch Thunissen, geïnitieerd en begeleid namens verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance.
Niet onomstreden
Net als andere winkelketens is ook KiK niet geheel onomstreden. Het bedrijf zou in Duitsland personeel uitbuiten en veel kleding zou afkomstig zijn uit landen waar werknemers onderbetaald worden.   
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen