Week van de Smaak in Zwembad De Grote Koppel

Foto:

“Lekker, regionaal en gezonder”, dat zijn de drie kernwoorden van de Week van de Smaak van 27 oktober tot 3 november in Zwembad De Grote Koppel in Arnhem. Een week lang gaat de stekker letterlijk uit de frituurpan. De alternatieven staan bol van de smaak en zijn gemaakt van producten uit de regio.

Sportkantines en zwembaden hebben in het algemeen een traditioneel horeca-assortiment. Maar wat gebeurt er als je het eens een week anders doet? Hoe reageren bezoekers op een ander assortiment? Tijdens de Week van de Smaak probeert Sportbedrijf Arnhem daar achter komen. Op de kaart staan gerechten die lekker, regionaal en gezonder zijn. Dit zijn bijvoorbeeld Boerenboterhammen, Tosti’s uit de buurt, Herfstige soep, Prima pasta’s, Oma’s gehaktbal en Stoere sappen. Via een vragenlijst geven bezoekers hun mening.
Huldiging en workshops 
De Week van de Smaak start met de huldiging van kampioene Dafne Schippers. Als onderdeel van de Week van de Smaak organiseert Sportbedrijf Arnhem daarnaast twee workshops. De eerste workshop, op donderdag 30 oktober, richt zich op ouders die meer willen weten over eten in combinatie met sport. De tweede workshop, op dezelfde dag, is voor verenigingen die stappen willen zetten richting een gezondere sportkantine.
 
De Week van de Smaak is een initiatief van Sportbedrijf Arnhem, waar De Grote Koppel onderdeel van is. De ingrediënten worden geleverd door het Arnhemse bedrijf Puurland. Meer informatie staat ook op: www.sportinarnhem.nl
 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
week-van-de-smaakgrote-koppel-arnhemmenu
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen