Leer natuurlijk Arnhem in het najaar kennen

Foto:

Waarom bomen hun blad laten vallen en er in het najaar paddenstoelen zijn, kan je te weten komen bij de Groencursus van IVN, KNNV en NIVON samen. Deze organisaties laten je de herfst in alle kleuren en geuren beleven.

Diverse docenten verzorgen ieder op hun eigen manier drie lezingen en drie excursies waarbij gebruik wordt gemaakt van levend materiaal, powerpoint presentaties en enthousiaste verhalen. Onderwerpen, die aan de orde komen zijn bomen in herfst en winter, paddenstoelen, en dieren en planten in de winter.
Deze mini cursus is bedoeld voor nieuwsgierige mensen van 14 tot 100 jaar. De lezingen zijn op donderdagavond 30 oktober, 6 en 13 november van 20.00 – 22.00 uur in Natuurcentrum Arnhem, locatie Stadsboerderij Presikhaaf aan de Ruitenberglaan 4. De excursies zijn op zaterdag 1, 8 en 15 november. Deze beginnen om 10.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Alle buitenactiviteiten vinden in en rond Arnhem plaats.
Wie zich wil verbazen over de slimheid, waarmee de natuur de winter doorkomt, meldt zich aan via de website van het NIVON, afdeling Arnhem: www.nivon-arnhem.nl; De kosten bedragen € 15,-, het maximum aantal deelnemers is 35. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen