Zomeractiviteiten voor kinderen bij Bibliotheek Arnhem

De komende weken kunnen kinderen bij de Bibliotheek Arnhem terecht voor een speurtocht of rondleiding door Rozet of een Chill-out-ochtend of -middag in de Bibliobus. De activiteiten zijn georganiseerd in het kader van het Jeugdland-programma.

Rondleiding door Rozet
Wat komt er allemaal kijken bij het ontwerpen en het bouwen van een nieuw pand? In deze rondleiding komen kinderen (van 6 t/m 9 en van 9 t/m 12 jaar) van alles te weten over de inrichting en de architectuur. Ook mogen ze een kijkje nemen achter de schermen van Rozet en komen ze op plaatsen waar ze anders nooit mogen komen. 
De (gratis) rondleidingen worden gegeven op 12, 14, 19 en 21 augustus. Opgeven is verplicht via www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma
Chill Out @ Jeugdbibliobus
Op woensdag 13 of 20 augustus zijn alle kinderen welkom voor een relax-ochtend of –middag in de Jeugdbibliobus. Zonnetje, boekje, muziekje, games en vrienden. Naast de chill-zone zijn er ook zomerse activiteiten waaraan ze mee kunnen doen: gave boekenleggers of armbandjes maken of anderen uitdagen met een potje Twister. Opgeven is niet nodig, kijk voor tijden en locaties op www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma
Speurtocht door Rozet
Zin in een speurtocht door Rozet? Kinderen van 4 tot en met 12 jaar krijgen verschillende opdrachten waarbij ze het hele gebouw doorkruisen. Ontdek alle spannende plekken van Rozet, haal de speurtocht op in het Erfgoedcentrum op verdieping -1.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen