Herdenkingsfietstocht Slag om Arnhem

Foto:

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat de Slag om Arnhem is geweest. Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) herdenkt dit met wandel- en fietsexcursies en laat zien wat er in september 1944 in de omgeving van Arnhem is gebeurd.

De boswachter van GLK organiseert op woensdag 30 juli een middelzware fietstocht over heuvels en door dalen langs markante en nog onbekende punten, die te maken hebben met de oorlogshandelingen in september 1944. Tijdens de tocht wordt in woord en beeld aandacht besteed aan de Slag om Arnhem op de terreinen van het Geldersch Landschap en Kasteelen en deels daarbuiten. Door een gezamenlijke inspanning van de gemeente Renkum, de Stichting Heemkunde Renkum en GLK kunt u hier op een unieke manier kennis van nemen.
 
Start: 10.00 uur op de parkeerplaats tegenover Camping Warnsborn, Bakenbergseweg 257, Arnhem. Duur: ca. 6 uur. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Deelnemers dienen zelf een fiets en eten en drinken voor onderweg mee te nemen. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen. Informatie: Peter Palstring, tel. 06 – 47 966 663 of Dick Wijnveldt, tel. 06 – 42 475 520.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen