Wild van Afrika in Burgers’ Zoo Arnhem

Foto:

Van woensdag 30 april tot en met vrijdag 2 mei kunnen bezoekers van Burgers’ Zoo kennis maken met het kleurrijke Afrika. Op een Afrikaanse markt kunnen kinderen en volwassenen deelnemen aan diverse workshops of genieten van Afrikaanse zang- en dansvoorstellingen.

Meer dan twintig standhouders presenteren het Afrikaanse continent aan Nederland met typisch Afrikaanse producten, zoals biltong, maskers, textiel, kunst en instrumenten. U kunt ook proeven van heerlijke Afrikaanse gerechten terwijl u op het terras uitkijkt over de Oost-Afrikaanse savanne. Vanaf 16.00 uur betalen gasten slechts € 10, terwijl het Arnhemse dierenpark maar liefst tot 20.00 uur open blijft.
In het Safari Restaurant van Burgers’ Zoo worden op een meterslange Afrikaanse Braai verse vlees- en visgerechten geroosterd, terwijl u uitkijkt over de Oost-Afrikaanse savanne met giraffen, zebra’s, neushoorns en antilopen. Dierentuingidsen nemen u mee op avontuurlijke rondleidingen langs deze hoefdieren, de leeuwen en de cheeta’s.
Extra open en korting
Kijk voor alle informatie over de driedaagse Afrikaanse markt op www.burgerszoo.nl/afrika. Bestel uw dagkaarten (een hele dag dierenpark + Afrikaanse markt) direct online met € 1,50 korting of kies voor het speciale actietarief dat vanaf 16.00 uur geldig is (€ 10 per persoon). Het park en de Afrikaanse markt blijven extra lang open tot 20.00 uur.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
arnhemburgerszooafrika-1
foto: Burgers’ Zoo
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen