Investering zonnepanelen zuivelboerderij terugbetaald met zuivel

Zuivelboerderij IJsseloord in Arnhem wil investeren in 200 zonnepanelen. Om het benodigde geld bij elkaar te krijgen, kan er worden geïnvesteerd in een zonnepaneel in ruil voor producten uit het bedrijf. De inschrijving loopt tot 17 juni 2014.

Het investeringsbedrag is €250, vervolgens ontvangt de deelnemer in vijf jaar tijd voor €310 aan producten naar eigen keuze in de landwinkel, een rendement van 24%. Volgens Bart Lubbers, boer van de zuivelboerderij, levert het meer dan dubbel voordeel op: “De deelnemer draagt zorgeloos bij aan een duurzamere samenleving en krijgt flinke korting op de producten. En wij ontvangen de middelen om snel ons bedrijf nog duurzamer te maken”.
Partner in het project is de Rijn en IJssel Energie Coöperatie. Met een eenmalige investering van €250 wordt de zuivelboerderij geholpen met de zonnepanelen, de deelnemer kan vervolgens met een ledenpas van de coöperatie tot €62,00 per jaar aan producten in de landwinkel kopen.
Kijk voor meer informatie op: www.rijnenijsselenergie.nl; Voor meer informatie over de actie van de zuivelboerderij ga direct naar:
http://www.rijnenijsselenergie.nl/front-page/zuivelboerderij-ijsseloord
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen