Geen treinen en vertragingen Zutphen tijdens Paasweekeinde

Door geplande werkzaamheden in Zutphen moeten treinreizigers tussen Arnhem en Deventer v.v. tijdens het Paasweekeinde rekening houden met uitval van treinen, vertragingen en extra overstappen. 

De werkzaamheden worden op en onder de spoorbrug uitgevoerd. Ook het autoverkeer zal hierdoor hinder ondervinden. 
Op zaterdag 19 april is er van en naar Zutphen geen treinverkeer mogelijk. Er worden bussen ingezet. Tussen Deventer, Zutphen, Dieren en Arnhem gaat een Snelbus rijden in plaats van de Intercity. Tussen Zutphen, Brummen en Dieren rijdt een ‘stopbus’. Tussen Dieren en Arnhem rijdt de sprinter wel. reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd van een half uur tot een uur.
 
Op zondag 21 en maandag 21 april is vanuit de richting Arnhem naar Zutphen beperkt treinverkeer mogelijk. De Intercity rijdt, maar maakt een extra stop in Brummen. De sprinter rijdt alleen tussen Arnhem en Dieren. Reizigers op dit traject moeten op deze dagen rekening houden met een extra reistijd van een kwartier.
Naar en van Zutphen vanuit alle andere richtingen worden het hele weekend bussen ingezet. Hier geldt een extra reistijd van een half uur tot een uur.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen