Nieuw Hollands Kamerkoor in Musis Sacrum

Na een succesvol tournee in Nederland met de immer geliefde Hohe Messe van J.S.Bach met het Residentie Kamerorkest, gaat het Nieuw Hollands Kamerkoor (NHK) een nieuwe uitdaging aan. In aanloop van de feestdagen wil dit koor op 6 november 2014, aanvang 20.15 uur een prachtige authentieke barok uitvoering laten horen van het feestelijke oratorium van Händel, de MESSIAH! in het Musis Sacrum in Arnhem.

In een intieme bezetting onder leiding van dirigent Béni Csillag (The Gents) laat het Nieuw Hollands Kamerkoor op authentieke wijze horen hoe een Messiah zou moeten klinken. Warm, vol tekstbeleving die zich uit in een zeer muzikale expressie en met een klein barokorkest, zich verheugend op de jubelende dagen rondom kerst, geeft dit koor u een aftrap tot al het moois wat komen gaat. 
Het NHK stelt de beleving van een concert voorop, en om die reden kunt u veel moois verwachten van deze avond. In ontspannen sfeer, voorzien van een intiem podium en sfeervolle zaal, zult u genieten van een uitvoering van de Messiah zoals u die niet gewend bent … Een ware avond uit!
Voor de soli zijn bijzonder getalenteerde jonge zangers aangetrokken: Deborah Cachet -sopraan, Eline Welle -alt, Sander de Jong -tenor en Jonathon Adams- bas.
Meer informatie en reserveren: www.mssa.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen