Extra bioscoopzalen voor Gooische Vrouwen 2

Foto:

De bioscoopfilm Gooische Vrouwen 2 wordt dé Nederlandse filmsensatie van het najaar, zo blijkt uit de reeds verkochte tickets. Voor de Ladies Only op woensdag 3 december zijn al meer dan 7500 tickets verkocht en dit aantal blijft maar stijgen. Vanwege de overweldigende vraag zet JT Bioscopen in alle theaters extra bioscoopzalen in, waar de voorverkoop inmiddels van is gestart.

Speciaal voor Gooische Vrouwen 2 heeft JT Bioscopen in september de voorverkoop gestart voor de eerste speelweek van de film, welke van 4 tot en met 9 december loopt. Op deze manier zijn enthousiaste filmbezoekers verzekerd van de beste plaatsen. Daarnaast is de voorverkoop gestart van de Ladies Only op 3 december.
Over Gooische Vrouwen 2
Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.
Over Ladies Only
JT Bioscopen organiseert iedere maand een Ladies Only, alleen voor dames. Voor slechts € 12,50 ontvangen bezoekers een  ticket voor de film plus een lekker hapje en drankje, toegang tot de foyer vol leuke stands, een goodiebag en een avond vol vermaak. De Ladies Only van Gooische Vrouwen 2 op 3 december wordt een speciale  glamour editie.
Kijk voor meer informatie en tickets op: www.jt.nl of download de JT app.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
gooischevrouwen260082373ps3s-high
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen