TOTAL LOS in Theater Het Hof

Foto:

Theater Het Hof in Arnhem presenteert vanaf 3 september haar nieuwe voorstelling: TOTAL LOS. Na de enorm succesvolle producties ‘Lijf on Stage’ en ‘FCKD’, met totaal uitverkochte zalen en reprises is dit voor LOS muziektheater alweer haar derde programma.

In dit programma gaan de meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOS! De mens heeft een onnavolgbaar talent voor destructie: alles gaat kapot of raakt beschadigd. Gooi je het dan weg, of ga je het maken? Eén ding is zeker; Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen. Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS haar publiek verbazen.
 
De hele maand september speelt LOS met haar voorstelling in Theater Het Hof. Femke, Charlotte, Kim en Dookje zijn afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem en werden door VARA HumorTV uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent.
 
Pers over LOS
“Satirisch cabaret (…) Heerlijk provocerend, pikant en stout, grenzen opzoeken, maar die niet overschrijden en dat alles met een flinke dosis heerlijke humor (…) Een absolute aanrader!” 
 
Speeldata
Zestien voorstellingen in de periode van 3 t/m 27 september 2014. De voorstellingen op 12 en 13, 19 en 20, 24 t/m 27 september zijn reeds uitverkocht. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de voorstellingen op: 3, 4 en 6, 10 en 11, 14 (matinee), 17 en 18 september 2014. De voorstellingen starten om 20.30 uur, de matinee op 14 september om 15.00 uur.  
 
Informatie en kaarten 
Theater Het Hof – Boekhorstenstraat 58 – Arnhem. Reserveren: 026-3514436 – [email protected]; Kijk voor info ook op: www.theaterhethof.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen