Extra workshop World Living Statues

Foto:

Het World Living Statues festival in Arnhem organiseert op zondag 7 september een extra workshop in voorbereiding op het jubileum-festival op zondag 28 september. De workshop van 23 augustus zit helemaal vol. Aanmelden is nog mogelijk.

In mei en juni hebben meer dan 800 basisschool leerlingen op 25 scholen in Arnhem en omgeving  les gehad van professionele levende standbeelden. De meest enthousiaste en beste kinderen doen mee aan de grote workshop op zaterdag 23 augustus, die hiermee helemaal vol zit. Vanwege de grote belangstelling wordt er op zondag 7 september nog een grote workshop georganiseerd in De Rijnhal.
Mega workshop
Professionele docenten, waaronder een aantal kampioenen, nemen de  deelnemers gedurende de workshop intensief bij de hand. Zo leren ze de fijne kneepjes van het vak en horen ze van de echte professionals wat nu de geheimen zijn om een onderscheidend levend beeld te zijn. Schmink, entertainment, het maken van het pak, hoe sta je stil, wat doe je als een vlieg je lastig valt, wat doe je als je rug pijn doet. Alles komt aan de orde. Alle docenten zijn specialisten op een bepaald onderdeel en geven hun kennis en informatie door. Er is heel veel gelegenheid om te oefenen.
Uniek festival
De mega workshop moet er toe leiden dat de deelnemers meedoen aan de grote finale: het 10e World Living Statues festival in Arnhem op zondag 28 september 2014. Naast de inmiddels al ruim 40 geselecteerde internationale toppers vanuit de hele wereld en meer dan 25 Nederlandse professionals wordt het World Living Statues festival wederom een belevenis van ongekende omvang. En nog steeds uniek in de wereld.
World Living Statues Festival Arnhem
Het World Living Statues Festival is op 28 september van 13.00 tot 17.00. Na de aansluitende Parade vindt de prijsuitreiking plaats op het grote podium voor de Eusebiuskerk. Hier wordt ook de wereldkampioen bekendgemaakt. Bezoekers bepalen mede wie de titels winnen, burgemeester van Arnhem Herman Kaiser zal de prijzen uitreiken.
Statues by Night is dit jaar voor het eerst in het centrum van Ede op 27 september van 21.00 tot 0.00 uur.
Kijk voor meer informatie op: www.worldlivingstatues.nl. Mailen of bellen voor informatie kan ook: [email protected] of bel 026 – 3635084.
Op de foto: De Verwondering, Nederlands Kampioen 2014 (foto: Rob Terwisse)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
campagnebeeld-wls-2014
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen