Metamorphosa: Unieke party dertien meter onder de grond

Foto:

Dat Arnhem klaar is voor de tweede editie van Metamorphosa blijkt uit de kaartverkoop: binnen 42 uur helemaal uitverkocht. Met een line-up van funk,  deep house en tech-house, belooft het een artistieke avond te worden, dertien meter onder de grond. De organisatie maakte maandag de namen bekend. 

DJ Josh Dupree & Katya Gabeli
Om 22.00 uur sluiten de deuren van Parkeergarage Centraal. Wachten tot 22.00 uur is echter zonde van je tijd, want tussen 20.00 en 22.00 uur zal de Arnhemse DJ Josh Dupree het podium betreden. Samen met Katya Gabeli, van origine een Russische violiste,zal hij een positieve vibe brengen door een combi van Deep House met Funk invloeden.
Daniel Zuur & Florian Wolff
Tussen 22.00 en 00.00 uur gaat de avond verder met de bijzondere combi Daniel Zuur & Florian Wolff. Zuur brengt Deep House, maar de combi met singer-songwriter Florian Wolff maakt het melodieus. 
Ramon Tapia
Metamorphosa wordt tussen 00.00 en 02.00 uur knallend afgesloten met Ramon Tapia. Deze internationale DJ draait over de hele wereld in clubs en op festivals. Tapia brengt een opzwepende groovy tech-house, waarin zijn Chileense bloed terug te horen is.  In 2010 mixte Tapia een compilatie voor het legendarische New Yorkse Strictly Rhythm. Dit bracht hem in één klap op de internationale podia.
Live art
Naast het ‘DJ geweld’ is er ook live-art. De Rooij Art & Design zal onder andere live een auto beschilderen. Visual Artists Olivië en Fuga Figures gaan decorstukken maken en danseressen voorzien van  kunstcreaties. Theatergroep Troubamour en De Astronauten zorgen ook voor diverse live-acts en videomappers van RANDY bekleden de locatie met vette 3D projecties.
Een avond met Live-Art, Live-Artist & Live-Music, in een spetterende eenmalig omgetoverde parkeergarage dertien meter onder de grond: Metamorphosa. Vrijdag 16 mei 2014. Parkeergarage, -4, Arnhem Centraal. Check voor de laatste info:
http://metamorphosa.nl/
Foto: screenshot trailer (zie onder)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen