Theater het Hof presenteert LOS muziektheater met FCKD

Foto:

Daar waar de victorie begon en waar de producties van LOS het meest tot hun recht komen, mede door de ambiance, de directe beleving van het publiek en de creatieve inbreng van Theater Het Hof, willen de meiden van LOS hun succesvolle tournee van FCKD dan ook juist in datzelfde theater in Arnhem beëindigen.

Hiermee krijgen de fans van LOS dus de gelegenheid deze heerlijke productie nogmaals, maar nu in de ingespeelde en aangepaste versie, in dit bijzondere theater te kunnen bijwonen. Een uitgelezen kans om zich opnieuw te laten verrassen en weer volop te kunnen genieten van deze vier talentvolle meiden in het gezellige theater Het Hof.
En voor degenen die het de eerste keer hebben gemist, voor hen zal deze voorstelling zeker een beleving worden die ze absoluut niet mogen missen. Vol zelfspot en muzikaliteit gooien Femke, Charlotte, Kim en Dookje, alles in hun wereld ondersteboven, achterstevoren en sleuren iedereen mee op hun weg naar de waarheid.
 
We zijn allemaal FCKD!
Iedereen vertelt wel eens een leugentje om bestwil. De leugen is mooier dan de realiteit en is onmisbaar in de omgang met anderen. Wie altijd eerlijk is maakt geen vrienden, dus wie kan je dan nog op zijn woord geloven? Iedereen weet toch dat we alles uit eigenbelang doen? Alsnog blijven de meiden van LOS geloven: in liefde, in geluk en in Wikipedia. Ze houden elkaar en zichzelf voor de gek.
 
Speeldata:
April: 17-18-19-21 (matinee, aanvang 15.00 uur)-23-24-25-26-30; Mei: 1-2-3-7-8; Aanvang 20.30 uur, uitgezonderd 21 april; Entree € 15,-; Theater Het Hof – Boekhorstenstraat 58 – 6828 DV Arnhem; Telefonisch reserveren: 026-3514436 – E-mail: [email protected]
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen