Dieuwertje Blok leest voor op kasteel Doorwerth

Op zondag 21 december zal Dieuwertje Blok op kasteel Doorwerth  twee muzikale kinderverhalen voorlezen, begeleid door prachtige pianomuziek. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder. Men kan voor één of voor beide voorstellingen een kaartje kopen.

Babar het olifantje
Het kleine olifantje Babar heeft het erg naar zijn zin in de jungle. Maar op een dag moet hij vluchten voor de jagers en komt hij aan in de grote stad. Daar krijgt hij onderdak bij een lief oud dametje. Samen beleven ze allerlei leuke dingen, maar Babar mist toch zijn vriendjes. Babar het olifantje is een verhaal met illustraties van Jean de Brunhoff, de pianomuziek is van Francis Poulenc.
De Kikkerkoning
Als de prinses haar gouden lievelingsbal in de vijver van de kasteeltuin laat vallen, is ze erg verdrietig. Gelukkig wil een kikker de bal best voor haar opduiken. Maar daar wil hij wel wat voor terug… Kan de prinses vriendjes worden met een kikker? De Kikkerkoning is een nieuwe voorstelling naar een sprookje van de gebroeders Grimm op pianomuziek van de Duitse componist Oliver Kolb.
Tijd: 12.00 (Babar), 13.00 (De Kikkerkoning), 14.00 (Babar), 15.00 (De Kikkerkoning) uur (laatste toegang om 16.00 uur); Kosten: € 6,00 p.p. per voorstelling, € 10,00 p.p. voor twee voorstellingen. Dit is exclusief een bezoek aan het kasteelmuseum.
Entree kasteel: Wie vóór de voorstelling het kasteel bezoekt, kan tegen groepstarief naar binnen: € 7,60 (ipv € 9,50) p.p., 4 t/m 12 jaar € 4,20 (ipv € 5,25), donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis. Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2, 6865 ND Doorwerth; Informatie en reserveren: tel. (026) 339 74 06 of [email protected] 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen