Pasar Malam 2014 in Burgers’ Zoo Arnhem

Foto:

Jaarlijkse kerstmarkt in tropische sferen in Koninklijke Burgers’ Zoo te Arnhem, de enige in zijn soort in Europa. Tijdens deze dagen blijven delen van de dierentuin langer open en is er een gereduceerde toegangsprijs.

Naast tientallen stands met Indische producten, ontdekt zijn er twee podia met zang en dans uit de Indische archipel en kunt u heerlijk Indisch eten en drinken. Dierentuingidsen van Burgers’ Zoo bemannen informatie stands, laten u kennis maken met de Ocean achter de schermen en wijzen u op allerlei bijzonderheden van het dieren- en plantenleven in de Bush, Desert, Ocean en Rimba.
In het Bush Restaurant geniet u van een authentieke Indische keuken, maar ook in het Park Restaurant kunt u terecht voor verse pasta’s, pizza’s, pannenkoeken, broodjes en salades. 
Pasar Malam in Burgers’ Zoo is geopend van 20 t/m 23 december, 27 t/m 30 december 2014 en 2 t/m 4 januari 2015. Grote delen van de dierentuin blijven tijdens de marktdagen langer open en vanaf 15.00 uur gelden gereduceerde toegangsprijzen. 
Lees verder voor meer informatie: Pasar Malam in Burgers’ Zoo Arnhem
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen